Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ.... ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ (ΜΑΣ)

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΑ 16α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΧΑΛΚΙΔΑ

 Αυλαία στα 16α Ακριτίδεια 2013, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχια  ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων και η Ποδοσφαιρική Ομάδα των δασκάλων της πόλης μας, με τη διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων στις 10.30. 
     Σ' έναν πολύ ωραίο αγώνα όπου η ΧΑΛΚΙΔΑ κέρδισε τα ΤΡΙΚΑΛΑ με σκορ 3-1. Μια πολύ καλή ομάδα, μια πιο νέα ομάδα, μια πιο φρέσκια ομάδα νίκησε στον τελικό και στέφτηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ για το 2013. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ, καθώς και σ' όλες τις ομάδες του Τουρνουά που για πέντε μέρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. 
     Πέφτει λοιπόν η αυλαία μιας  κατά γενική εκτίμηση πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης που έγινε στην πόλη μας και να ευχηθούμε σ' όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ   ΚΑΙ  ΚΑΛΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ.
ΥΓ: Θα επανέλθουμε σύντομα με νέες αναρτήσεις με φωτογραφίες βίντεο, σχόλια, παραλειπόμενα κλπ. Προς το παρόν θα ξεκουραστούμε λίγο.


                         Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ακριτίδη, του εμπνευστή αυτού του τουρνουά.

                                                                   Φάση απ' τον αγώνα.
                                                                   Μέρος της κερκίδας
Οι δυο φιναλίστ μαζί πριν την έναρξη του τελικού.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Το κείμενο είναι αναδημοσίευση απο το: Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο.. http://nikos63.blogspot.com/2009/12/go-to-top-and-bottom.html#ixzz0sT3Q5ByE Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση(AATON)